Hoe werkt het?

Wil je graag studie-gerelateerd werk doen? Meld je dan aan!

Zodra wij een vacature hebben plaatsen we deze direct op onze website. Wanneer de vacature jou interessant lijkt en je voldoet aan de eisen, kan je direct reageren. Let bij iedere vacature goed op extra eisen, zoals het insturen van een CV of een motivatiebrief.
Natuurlijk begrijpen we dat je wel iets beters te doen hebt dan een website in de gaten houden. Daarom heeft De Studentenkliniek een extra service. Wanneer je je aanmeldt bij De Studentenkliniek kan je ervoor kiezen de nieuwsbrief met onze nieuwste vacatures ook te ontvangen. Zodoende blijf je op de hoogte en ben je nooit te laat met reageren op een vacature.

Wanneer je hebt gesolliciteerd voor een vacature, ontvang je van ons bericht of je wel of niet geplaatst wordt (soms zijn er meer aanmeldingen dan plaatsen). Hoe de procedure na positief bericht zal verlopen, hoor je ook van ons. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij de vacature sluiten. Als je na sluiting nog reageert kom je op de reservelijst te staan. Wees er dus snel blij!

  1. Wachtwoord vergeten?