Wie zijn wij?

De Studentenkliniek is ontstaan vanuit het idee dat ervaring opdoen tijdens je studie heel leerzaam is. Studenten om ons heen gaven aan wel graag studie-gerelateerd werk te willen doen, maar niet zo goed wisten hoe ze dat moesten regelen. De Studentenkliniek probeert medische studenten en zinnige werkervaring aan elkaar te koppelen.

Dat werk in je toekomstige arbeidsomgeving draagt er hopelijk ook aan bij dat jij beter wordt voorbereid op je co-schappen en latere loopbaan. Tal van vaardigheden laten zich beter leren in de praktijk dan vanuit  de collegebanken.

Wij selecteren onze vacatures zorgvuldig om te voorkomen dat je bijvoorbeeld louter administratief werk verricht. Jouw voordeel is dat het werk aansluit op je studie en je beter bent voorbereid op je verdere studie. Als student bij De Studentenkliniek ben je dus verzekerd van werk dat tegelijk een medische leeromgeving is.

De Studentenkliniek is onderdeel van Stichting Studiepraktijk; een stichting met als doel studenten in de gelegenheid te stellen waardevolle praktijkervaring op te doen in een studie-gerelateerde werkomgeving.

De Studentenkliniek werkt met de steun van onder andere:

Dr. M. Levi (Voorzitter RvB AMC)
Dr. M. Maas (Voorzitter onderwijsinstituut Geneeskunde AMC)

 

  1. Wachtwoord vergeten?